Πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, καλύτερος Δανός της χρονιάς

Όλσεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Ο Ρόμπιν Όλσεν, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Δανός τερματοφύλακας της χρονιάς, σε ψηφοφορία του περιοδικού Tipsbladet, η οποία διενεργείται από το 1984.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Tipsbladet διενεργεί από το 1984 ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου γκολκίπερ της χρονιάς στη Δανία. Αυτός είναι για εφέτος ο Ρόμπιν Όλσεν, ο πρώην τερματοφύλκας του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια του Δικεφάλου το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016.
Ο 26χρονος είχε παραχωρηθεί τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός στην Κοπεγχάγη, η οποία αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά του. “Υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες στη Δανία, οπότε με χαροποιεί ότι ψηφίστηκα εγώ ως ο κορυφαίος” ανέφερε ο Όλσεν στο περιοδικό Tipsbladet.