Προεργασία για μεταγραφές

Η ΠΑΕ πήρε θέση για το ξαφνικό ταξίδι του Ζήση Βρύζα στην Ιταλία. Το πρόγραμμα των προπονήσεων και συνεντεύξεων στην Ουκρανία.
Όπως είναι γνωστό από το πρωί της Τρίτης (23/8), ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ταξίδεψε στην Ιταλία για μεταγραφικούς λόγους.
Γράφτηκαν και ακούστηκαν διάφορα ονόματα όσον αφορά τους στόχους του “Δικεφάλου”, αλλά η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποιους συνάντησε ο Βρύζας στη γειτονική χώρα.
Απο τον ΠΑΟΚ αναφέρουν, ότι γίνεται μία προεργασία από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος -Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη-, για την περίπτωση που η ομάδα βρεθεί με μπάτζετ για μεταγραφή.
Αυτό μπορεί να συμβεί με την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League, αλλά και εφόσον προχωρήσει η επένδυση των κυρίων Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ.
Όσον αφορά στον Ζήση Βρύζα, δεν έδωσε το “παρών” στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, αλλά αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναχωρήσει το απόγευμα για το Λβιβ, μαζί με την αποστολή της ομάδας.
Το πρόγραμμα στην Ουκρανία
Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων που θα ακολουθηθεί στην Ουκρανία την Τετάρτη (24/8):
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Στάδιο Ουκράϊνα και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ μόνον για τα πρώτα 15 λεπτά.
Στις 18:30 ο Λάζλο Μπόλονι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του στο Στάδιο Ουκράϊνα.
Από την πλευρά της η Καρπάτι Λβιβ θα προπονηθεί στις 17:00 στο Στάδιο Ουκράϊνα και η προπόνηση της θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ μόνον για τα πρώτα 15 λεπτά.
Στις 16:30 ο Όλεχ Κονόνοφ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του στο Στάδιο Ουκράϊνα.
*Παρά το γεγονός, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Καρπάτι αναφέρεται ότι ο αγώνας της Πέμπτης (25/8) θα αρχίσει στις 21:45, στον ΠΑΟΚ δίνουν ως ώρα έναρξης τις 22:00, αφού αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει από την UEFA.