SUPER LIG

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: "Δεν έχουμε προσφορές για Μπαρτρά και Γκόμες, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για Ζινκερνάγκελ"

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ
Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ INTIME SPORTS

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τουρκικά media ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, τόνισε πως δεν έχει δεχτεί προτάσεις για τους Μαρκ Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες, επισήμανε πως η προσφορά της "θύελλας" για τον Ζινκερνάγκελ ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ και επιβεβαίωσε τις προτάσεις επέκτασης συμβολαίου σε Μπακασέτα και Σιώπη.

Συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης παραχώρησε πριν λίγο ο πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν. Και όπως ήταν αναμενόμενο, έβγαλε ειδήσεις με ελληνικό χρώμα και ενδιαφέρον.

Κατ’ αρχάς, αναφερόμενος στους Μαρκ Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες, ο εδώ και λίγους μήνες ισχυρός άνδρας της "θύελλας" ήταν περιεκτικότατος και σαφής, δίνοντας όμως τελείως διαφορετική διάσταση (έστω συνυπολογίζοντας και τον παράγοντα τακτική που πάντα παίζει ρόλο και επιστρατεύεται στις μεταγραφικές υποθέσεις) στα όσα τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν.

"Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση ούτε για τον Μπαρτρά ούτε για τον Γκόμες", το χαρακτηριστικό του σχόλιο για τον Ισπανό στόπερ και τον Ουρουγουανό φορ (για τον οποίο πρόσθεσε: "Το υψηλό του κόστος δεν σημαίνει πως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε").

Αυτό βέβαια δεν αναίρεσε την επαφή που ο Ντογκάν παραδέχτηκε πως υπάρχει με τον Ολυμπιακό εξαιτίας όμως του ενδιαφέροντος της Τράμπζονσπορ για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ για τον οποίο τόνισε σχετικά: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον προπονητή μας γι’ αυτό αυξήσαμε την προσφορά μας και από δανεισμό δίνουμε πλέον περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού".

Τέλος, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ επισημοποίησε πως εδώ και τρεις μέρες ο τουρκικός σύλλογος έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις επέκτασης συμβολαίου στον Τάσο Μπακασέτα και στον Μανώλη Σιώπη και αναμένονται οι απαντήσεις των Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι από το Σάββατο (8/7) αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας του Νέναντ Μπιέλιτσα.

TAGS SUPER LIG ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ