ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρόεδρος Τουλούζ: "Δεν βιαζόμαστε για Τσιγγάρα"

Ο Χάρης Τσιγγάρας
Ο Χάρης Τσιγγάρας INTIME

Ο Νταμιέν Κομολί σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Έλληνα μέσο για τον οποίο ωστόσο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Μετά από το Κύπελλο Γαλλίας ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε το, ολιγόλεπτο ντεμπούτο του και στη Ligue 1 και δείχνει να καλύπτει το χαμένο έδαφος.

Ο πρόεδρος της Τούλουζ Νταμιέν Κομολί σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Έλληνα μέσο τονίζοντας ότι δεν έχει ακόμη παρθεί απόφαση για το αν η ομάδα του θα κάνει χρήση της ρήτρας των 2,5 εκατομμύριων για να αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του από τον ΠΑΟΚ.

"Έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για να κάνουμε χρήση της ρήτρας. Ωστόσο ο παίκτης ήρθε στην ομάδα τραυματίας και χωρίς να είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί στο επίπεδο που μπορεί. Χειρουργήθηκε, επέστρεψε και αρχίζουμε να βλέπουμε πλέον τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας του μας είπαν ότι τον θεωρούν ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα στη θέση που αγωνίζεται.

Τώρα θα περιμένουν λίγο περισσότερο. Έκανε μόνο δυο καλά παιχνίδια στο κύπελλο και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για λίγα λεπτά. Δίνουμε χρόνο και σε αυτόν και στον εαυτό μας. Δεν βιαζόμαστε καθώς η προθεσμία για την χρήση της ρήτρας λήγει στο τέλος της σεζόν", είπε ο πρόεδρος της Τουλούζ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ