ΑΕΚ

Πρόεδρος Θέλτα: "Ο Πινέδα θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ΑΕΚ"

Ο Ομπερλίν Πινέδα
Ο Ομπερλίν Πινέδα © 2018 EDURADO VERDUGO/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ ως δανεικός, δίχως, ωστόσο, οψιόν αγοράς.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ. Το βράδυ της Τρίτης, ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο 26χρονος Μεξικανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού, δίχως, μάλιστα, να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες είχε μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του και η Σταντάρ Λιέγης, αλλά τελικά η βελγική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Θέλτα.

Ο Μεξικανός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο, με τη Σίβας να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2016. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια, μέχρι να συνεχίσει στην Κρους Αζούλ, η οποία τον έκανε δικό της αντί περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Μεξικό, καθώς αποκτήθηκε από τη Θέλτα ως ελεύθερος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ