ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρόεδρος Σάντος για Νεϊμάρ: "Όνειρο η επιστροφή του αλλά είναι χρέος μου να το προσπαθήσουμε"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Βραζιλίας σε φιλικό ματς κόντρα στην Νότια Κορέα | 2 Ιουνίου 2022
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Βραζιλίας σε φιλικό ματς κόντρα στην Νότια Κορέα | 2 Ιουνίου 2022 @2022 LEE JIN-MAN/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ είναι κοντά σε επέκταση συνεργασίας με την Παρί και την ίδια ώρα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως αυτό δεν εμποδίζει την Σάντος να ονειρεύεται την επιστροφή του όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρός της.

Μένει ή φεύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ; Το ερώτημα αυτό τριβελίζει το μυαλό των φίλων της γαλλικής ομάδας εδώ και μερικά 24ωρα, από τότε που κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να αποτελεί ξένο σώμα για τη διοίκηση, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα ο παίκτης να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους ως το 2027 ενεργοποιώντας όρο στο συμβόλαιό του.

Τη ώρα πάντως που ούτε οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι σίγουροι για το μέλλον του Βραζιλιάνου και υπάρχουν αρκετές ομάδες στην γηραιά ήπειρο που παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, περιμένοντας να προσεγγίσουν τον παίκτη, υπάρχει και μία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που δεν έχει χάσει την πίστη της στα... ποδοσφαιρικά θαύματα.

Αυτή είναι εκείνη που έκανε γνωστό τον παίκτη στο ευρύ κοινό και το 2013 τον πούλησε στην Μπαρτσελόνα, η Σάντος, με τον πρόεδρό της να μιλάει στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "Radio Guaruja" για το ενδεχόμενο απόκτησης του "Νέι" και να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

"Μιλώ τακτικά με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ανταλλάσουμε απόψεις. Με όλο αυτό που συμβαίνει στην Παρί, η Σάντος θα αφήνει πάντα ανοιχτές τις πόρτες για εκείνον και θα τον ονειρεύεται.

Όταν έφυγε, είπε ότι θα επέστρεφε. Μιλάμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, είναι ένα όνειρο, αλλά είναι χρέος μου, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ