ΑΕΚ

Πρόεδρος Λας Πάλμας: "Απορρίψαμε προτάσεις για Αραούχο, αλλά όχι της ΑΕΚ"

Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020
Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, γνωστοποίησε ότι απέρριψε προτάσεις για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά καμία δεν ήταν από την ΑΕΚ.

Σε μία αινιγματική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Ο επικεφαλής του συλλόγου σχολίασε το ζήτημα του Σέρχιο Αραούχο και της πιθανής πώλησής του κατά τη διάρκεια απολογιστικής συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας ότι υπάρχουν προτάσεις οι οποίες έχουν απορριφθεί.

"Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Έχουμε απορρίψει προσφορές που έχουν καταθέσει ομάδες. Αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ. Δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μεταγραφή στη θέση του", δήλωσε ο Ισπανός παράγοντας για τον Αργεντινό επιθετικό.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή για μία νέα θητεία του στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο Show Must Go On Live την Τρίτη. Η συμφωνία μεταξύ του Αργεντινού στράικερ και της ελληνικής ομάδας θα αποφέρει στον παίκτη ένα στάνταρ ποσό της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχουν και μπόνους βάσει των οποίων το ποσό που θα μπορεί να εισπράξει στο φινάλε κάθε σεζόν ο Αραούχο θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Ωστόσο προς το παρόν είναι η ισπανική ομάδα αυτή που έχει το πάνω χέρι, μιας και ο Αραούχο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι Ισπανοί ζήτησαν αρχικά το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ (αυτό προέβλεπε η ρήτρα σε περίπτωση που κάποια ομάδα ήθελε να τον πάρει πέρυσι), με την Ένωση από την πλευρά της να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό είναι πάνω-κάτω κοντά στο οικονομικό ταβάνι της ελληνικής ομάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανέβει λίγο παραπάνω και να πλησιάσει στα 2 εκατομμύρια σε περίπτωση που δει διάθεση από πλευράς Ισπανών να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ