ΛΑΜΙΑ

Πρόεδρος Λαμίας: "Ο διαιτητής θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός των πινάκων, ξαναγυρνάμε στα πέτρινα χρόνια"

Πρόεδρος Λαμίας: "Ο διαιτητής θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός των πινάκων, ξαναγυρνάμε στα πέτρινα χρόνια"
PRINT SCREEN

Πολλά ήταν τα παράπονα που είχε η Λαμία από τη διαιτησία του εντός έδρας ισόπαλου ματς (1-1) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της ομάδας, Σάκη Τσακνή, να τις εκφράζει μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE.

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Στέφαν Σβαμπ στο 90+9' κατάφερε να αποσπάσει έναν βαθμό στο ματς με τη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος", ένα αποτέλεσμα ωστόσο που τον αφήνει πίσω στη μάχη του τίτλου της Stoiximan Super League.

Ο πρόεδρος των Φθιωτών, Σάκης Τσακνής, μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 έριξε τα πυρά του κατά του διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, ενώ ζήτησε περισσότερο σεβασμό για τους κόπους των παικτών της Λαμίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσακνή στην κάμερα της COSMOTE:

"Η σημερινή διαιτησία είναι η απαρχή για να κάνω αυτή τη δήλωση. Η Λαμία έχει κάνει μια υπέρβαση για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Μέσα στο γήπεδο δίνουμε το 100% με όλες τις ομάδες. Ο διαιτητής του σημερινού ματς θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός των πινάκων της ΚΕΔ και ξαναγυρνάμε στα πέτρινα χρόνια της διαιτησίας των προηγούμενων πρωταθλημάτων. Ως Λαμία είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με δηλώσεις μας για τη διαιτησία. Βλέπετε τον αγώνα που κάνουμε, θέλουμε τον σεβασμό και να βγαίνει ο ιδρώτας μας στο γήπεδο"

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ