SERIE A

Πρόεδρος Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: "Κοινωνική μάστιγα ο τζόγος"

FIGC President Gabriele Gravina poses for photographer as he arrives for the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο πρόεδρος Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, σε γκαλά στο Μιλάνο 2019 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

"Κοινωνική μάστιγα" αποκάλεσε τον τζόγο ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο.

Με το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Serie A παίρνοντας, παράλληλα, τεράστιες διαστάσεις σε όλη την Ιταλία και όχι μόνο, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα, πήρε θέση επί του θέματος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του.

"Το σκάνδαλο του στοιχήματος δεν μπορούσε να είχε προβλεφθεί. Πιστεύω ότι απαντήσαμε σε αυτήν την κατάσταση με μεγάλη ευαισθησία, συνοχή και με σεβασμό στους θεσμούς, τους παίκτες και τη φανέλα των Ατζούρι", δήλωσε αρχικά για τα συνεχιζόμενα κρούσματα ποδοσφαιριστών που προκύπτουν μετά από ενδελεχή έρευνα της Εισαγγελίας σε συνδυασμό με την αστυνομία, καθώς σήμερα αποκαλύφθηκε η συμμετοχή των Τονάλι και Τζανιόλο στο σκάνδαλο.

Με τον αρθρογράφο Φαμπρίτσιο Κορόνα να ισχυρίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότεροι από 50 παίκτες, με τελευταία αποκάλυψη να είναι η συμμετοχή του Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα, ο Γκαμπριέλε Γκράβινα έκλεισε τη συνέντευξή του αποκαλώντας τον στοιχηματισμό "κοινωνική μάστιγα", σημειώνοντας ότι "δυστυχώς, ο εθισμός στον τζόγο δεν είναι μόνο ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ