ΑΡΗΣ

Πρίττας ως το 2009

Πρίττας ως το 2009
πριττας

Παίκτης του Άρη είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάκης Πρίττας

Ο Πρίττας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του διετούς χρονικής διάρκειας, μέχρι το καλοκαίρι του 2009, με τον 28χρονο να παραμένει στην Θεσσαλονίκη και να μετακομίζει απλώς από τον Ηρακλή όπου έμεινε για δύο χρόνια.
Το προφίλ του Πρίττα
Ο Πρίττας γεννήθηκε στις 9.1.1979, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 1997 στη Γ΄ Εθνική, όπου είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ.

Το 1991 πήγε στην Ξάνθη, όπου σε έξι αγωνιστικές περιόδους είχε 148 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 10 γκολ. Την περίοδο 2005-06 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος. Στον Ηρακλή είχε 44 συμμετοχές με 3 γκολ.

«Ανυπομονώ»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφώνησα με τη διοίκηση του Άρη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά στο γήπεδο», δήλωσε ο Σάκης Πρίττας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αναφερόμενος στους στόχους με την κιτρινόμαυρη φανέλα να τόνισε πως: «Στόχος μου είναι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε φορά πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω από εκεί που βρίσκεσαι και φυσικά να στοχεύεις τίτλους».

Εργοτάξιο το «Κλεάνθης Βικελίδης»
Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εργασίες ξεκίνησαν από τις σουίτες που θα ανασκευαστούν και θα εκσυγχρονιστούν για να εναρμονιστούν με το υπόλοιπο κτίριο. Σε κάθε σουίτα θα τοποθετηθεί ειδικός υαλοπίνακας ασφαλείας χωρίς αλουμίνια ώστε να υπάρχει ορατότητα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχει πλέον πόρτα σε κάθε σουίτα και έξοδος στον εξώστη για τους ιδιοκτήτες.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ