Πριμ νίκης από Μαχλά

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος ανακοίνωσε το πριμ στους παίκτες.
Μετά τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη ο Νίκος Μαχλάς, πήγε στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και έταξε πριμ στους παίκτες. O πρόεδρος του ΟΦΗ ανακοίνωσε πριμ 10.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές.
Ο Νίκος Μαχλάς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στη νίκη της ομάδας του και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.
” Σήμερα είχαμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, άψογη. Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και δείξαμε ότι οι ομάδες της Κρήτης δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αλλά δουλεύουμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Κρήτη.
Όλα αυτά συντελούν για την καλή εικόνα της ομάδας. Για εμάς αυτό πρέπει να είναι στάνταρ και να μη το ζητούμε μόνο σε τέτοια ματς. Ολοι οι παράγοντες σε όλες τις ομάδες πρέπει να μη δυναμιτίζουν το κλίμα. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη“.