Πρέσινγκ σε Ταραλίδη

Αισιοδοξία για την απόκτηση του Ταραλίδη στον Ηρακλή. Ο ποδοσφαιριστής θα μιλήσει πρώτα με τον ΟΦΗ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κότμπους
Από την πρώτη στιγμή του σχεδιασμού του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Γιάννης Ταραλίδης αποτελούσε μία από τις βασικές επιλογές του Άνχελ Πεντράθα για το ρόστερ της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει ο Ισπανός τεχνικός. Ο Ταραλίδης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ηρακλή πλέον και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, ο οποίος στη συζήτηση που είχαν του κατέστησε σαφές την επιθυμία απόκτησής του. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δείχνει να αντιμετωπίζει θετικά το όλο ενδεχόμενο και αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι ποια θα είναι η απάντησή στην επίσημη πρόταση του “Γηραιού”.
Η καθυστέρηση αυτής έχει να κάνει με το ότι ο Ταραλίδης όπως τονίζει και ο ίδιος περιμένει τον ΟΦΗ για να μιλήσει πρώτα από ηθικής πλευράς απέναντι στους Κρητικούς. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η γερμανική Κότμπους.
Στον Ηρακλή δηλώνουν αισιόδοξοι για την περίπτωση του Ταραλίδη, ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, και για το λόγο αυτό μάλιστα συνεχίζοντας το πρέσινγκ στο πρόσωπό του αναμένεται νέα επικοινωνία του Ρέμου μαζί του. Σε αυτή ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει και την τελική προσφορά για την απόκτησή του.
Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεταξύ άλλων όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τον Ούργκο Πάρντο με την παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του στην Ισπανία. Εκεί θα μιλήσει με τον Ισπανό μάνατζερ του και μεταξύ άλλων θα συζητήσουν και για το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί πάντα την περίπτωσή του.
Χθες εξάλλου υπήρξε νέα συζήτηση με τον Χαβιέ Μαλαγκένιο τη φορά αυτή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλία Πουρσανίδη, που πλέον χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα να πάει στην Πολωνία και την Βίσλα βάζοντας τέλος στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί. Παράλληλα η στάση του Μαλαγκένιο επανέφερε στο στρατόπεδο του Ηρακλή την αισιοδοξία της παραμονής του. Αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για διετούς διάρκειας συμβόλαιο κι ενώ χθες το απόγευμα αναχώρησε για την πατρίδα του.