Πρέσινγκ, κυκλοφορία μπάλας και τακτική

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα και δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένους τομείς. Αποχώρησε προληπτικά ο Ιντζίδης Τρίπολης. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Λαουτάρο Φορμίκα από την ΠΑΕ.
Προπόνηση με το βάρος να πέφτει εξολοκλήρου στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η αυτή που έγινε σήμερα για τον ΠΑΟκ στο γήπεδο της Τούμπας.
Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης, με τη βοήθεια χρήσης βίντεο, ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που θέλει να αγωνιστούν στον σαββατιάτικο ημιτελικό, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.
Εντός γηπέδου,το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής για την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ στον αντίπαλο, ενώ ακολούθησε δίτερμα με τον Έλληνα τεχνικόνα διακόπτει συχνά την εξέλιξη του και να κάνει συγκεκριμένες παρατηρήσεις.
Προς το τέλος, αποχώρησε προληπτικά ο Ιντζίδης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο μετατάρσιον σε διεκδίκηση της μπάλας, ενώ Βούκιτς, Σταφυλίδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, με ένα μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Λαουτάρο Φορμίκα που περνά δύσκολες στιγμές μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Σ’ αυτό αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα γήπεδα στον Lautaro Formica”.