PREMIER LEAGUE

Premier League: Βήμα τετράδας για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ

Premier League: Βήμα τετράδας για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν @ 2023 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 της Μπρέντφορντ, ενώ άνετο πέρασμα στο Λονδίνο είχε η Νιούκαστλ η οποία επικράτησε 5-1 της Γουέστ Χαμ.

Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν ένα βήμα για την τετράδα και την πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι καρακάξες επικράτησαν τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 5-1, ενώ οι κόκκινοι διάβολοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπρέντφορντ στο Ολντ Τράφορντ, επικρατώντας με 1-0.

Μετά από τις εξ αναβολής αναμετρήσεις της Premier League, οι δύο ομάδες είναι μαζί στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς με τη Νιούκαστλ να υπερισχύει στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Πίσω τους είναι η Τότεναμ που έχει 50, με παιχνίδι περισσότερο.

Εύκολο διπλό για τη Νιούκαστλ

Η ομάδα του Έντι Χάουϊ πήρε κεφάλι στο σκορ στο έκτο με τον Καλούμ Γουίλσον έπειτα από ασίστ του Σεν Μαξιμέν, ενώ ο Ζοέλιντον στο 13' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Τα "σφυριά" προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το ματς και μείωσαν στο 40ο λεπτό με τον Κουρτ Ζούμα. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Νιούκαστλ ήταν ανώτερη και καθάρισε με πεντάρα το ματς. Αρχικά ο Καλούμ Γουίλσον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 46ο λεπτό, ο Ίσακ έκανε το 1-4 στο 84' και ο Ζοέλιντον πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90'.

Επιστροφή στις νίκες για τους κόκκινους διαβόλους

Οι κόκκινοι διάβολοι επέστρεψαν στις νίκες στην Premier League, καθώς νίκησαν τη Μπρέντφορντ 1-0 στο Ολντ Τράφορντ. Για την ομάδα του Τεν Χαχ καθάρισε ο Μάρκους Ράσφορντ στο 27ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Σάμπιτσερ.

Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι δίχως όμως αποτέλεσμα. Η καλύτερή τους στιγμή ήταν στο 67', όταν ο Σχάντε με χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Ντε Χέα μπλόκαρε την μπάλα.

Τα σημερινά εξ αναβολής αποτελέσματα της Premier League

  • Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 1-5
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 1-0
TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ