PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Ντεπάι στα ραντάρ τριών αγγλικών ομάδων

Ο Μέμφις Ντεπάι
Ο Μέμφις Ντεπάι © 2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τριών ομάδων της Premier League, μιας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να θέσει τον Μέμφις Ντεπάι ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν, αλλά και την πώλησή του σε άλλη ομάδα, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τον Πολωνό. Το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τριών ομάδων της Premier League.

Η Άρσεναλ, η Έβερτον και η Νιούκαστλ έχουν στα.... ραντάρ τους την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση στους μπλαουγκράνα, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς είναι στους παίκτες που έχει μπει πωλητήριο για το καλοκαίρι.

Φέτος, έκανε μια καλή χρονιά, σημειώνοντας 13 γκολ με τη Μπαρτσελόνα, όμως δεν χωράει στην ομάδα με την πιθανή έλευση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που είναι και ο μεγάλος στόχος. Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές είναι και οι Μπρέθγουεϊτ, Μινγκέθα, Λενγκλέ, Ρίκι Πίγκ και Λουκ Ντε Γιονγκ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ