PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Ντε Μπρόινε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για δεύτερη σεζόν

Premier League: Ο Ντε Μπρόινε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για δεύτερη σεζόν
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει κρατώντας το πρώτο Champions League στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι @2023 AP IMAGES/EMRAH GUREL

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το υπέρογκο ποσό που κερδίσει εβδομαδιαίως ο ποδοσφαιριστής της Σίτι.

Στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν μπει αρκετοί ποδοσφαιριστές από το 1992 έως και σήμερα.

Το ρόλο του πιο ακριβοπληρωμένου απόλαυσε για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν ο Κάρλος Τέβες, κερδίζοντας το ποσό των 290 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα. Τη θέση του πήρε για τις επόμενες τέσσερις χρονιές ο Γουέιν Ρούνεϊ, βγάζοντας 348.000 κάθε 7 ημέρες!

Ο Αλέξις Σάντσες με τις 405.000 χιλιάδες την εβδομάδα είχε τη πρωτιά για δύο χρονιές, ενώ τη σεζόν 2021/2022 αυτή τη θέση κατείχε εννοείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που με την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαζε 557 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Από τότε, μέχρι και σήμερα την πρωτιά απολαμβάνει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος κερδίζει εβδομαδιαίως το ποσό των 464 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ