PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Γουέμπ έστειλε σπίτι του τον διαιτητή VAR που έκανε το λάθος με τις γραμμές οφσάιντ στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον

Το λάθος με το VAR στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον
Το λάθος με το VAR στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον PRINT SCREEN

Ο διαιτητής VAR, Τζον Μπρουκς, ο οποίος τράβηξε λάθος τις γραμμές οφσάιντ στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον και δεν μέτρησε γκολ των φιλοξενούμενων τιμωρήθηκε και δεν θα βρίσκεται στο VAR στα παιχνίδια Λίβερπουλ - Έβερτον και Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι στα οποία είχε οριστεί αρχικά.

Το λάθος του διαιτητή VAR, Τζον Μπρουκς, στην αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον, ο οποίος δεν τράβηξε σωστά τις γραμμές του οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ένα γκολ των φιλοξενούμενων έφερε έκτακτη σύσκεψη στην Αγγλία και την τιμωρία του εν διαιτητή ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο VAR στα παιχνίδια Λίβερπουλ - Έβερτον και Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League στα οποία είχε αρχικά οριστεί.

Ο επικεφαλής της PGMOL (σ.σ. η επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας στην Αγγλία) Χάουαρντ Γουέμπ ήταν αυτός που κάλεσε τους διαιτητές σε έκτακτη σύσκεψη για να συζητηθούν τα λάθη τους καθώς ναι μεν πλέον υπάρχει το VAR που διορθώνει πολλά από τα λάθη που γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά και το VAR το χειρίζονται άνθρωποι που κάνουν λάθη και αυτά δεν θα πρέπει να συμβαίνουν.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο η PGMOL ζήτησε συγνώμη από τους αρχηγούς της Μπράιτον και αυτό που τονίστηκε προς αυτούς είναι πως οι γραμμές οφσάιντ δεν τραβήχτηκαν σωστά και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ