PREMIER LEAGUE

Premier League: Νίκες οξυγόνο για Σαουθάμπτον και Πάλας

Southampton's Shane Long, second left, scores his side's first goal of the game against Aston Villa during their English Premier League soccer match at St Mary's Southampton, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mark Kerton/PA via AP)
Southampton's Shane Long, second left, scores his side's first goal of the game against Aston Villa during their English Premier League soccer match at St Mary's Southampton, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας πήραν σημαντικές νίκες που τους απομάκρυναν από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόλλησε στην ισοπαλία με την Μπράιτον και απέτυχε να προσπεράσει την Τότεναμ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προερχόταν από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, που την έφεραν μάλιστα σε θέση βολής ακόμα και για έξοδο στο Champions League, όμως το καλό δεν τρίτωσε για τις λεπίδες το απόγευμα του Σαββάτου (22/2).

Και αυτό γιατί προηγήθηκε στο 26' με τον Στίβενς απέναντι στην Μπράιτον όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε από τον Μοπέ, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε στο "Μπράμαλ Λέιν" και να μην επιτρέπει στην ομάδα του Κρις Γουάιλντερ να προσπεράσει την Τότεναμ και να βρεθεί μόνη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις βαθμούς πίσω της βρίσκεται πλέον η Μπέρνλι, που επικράτησε 3-0 της Μπόρνμουθ και σκαρφάλωσε στην 8η θέση, ενώ σημαντικές εντός έδρας επιτυχίες στη μάχη του για να εξασφαλίσουν την παραμονή πέτυχαν Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας

Η πρώτη, με τον Σέιν Λονγκ να βρίσκει δίχτυα για μία ακόμα φορά και να επιβεβαιώνει την τρομερή φόρμα του, επιβλήθηκε 2-0 της Άστον Βίλα, ενώ η δεύτερη έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Νιούκαστλ, με τον Φαν Άανχολτ να γίνεται μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της αμυντικός στην ιστορία της Premier League φτάνοντας τα 13 γκολ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σαββατο 22 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1 (15' Ζιρού, 48' Αλόνσο / 89' αυτ. Ρίντιγκερ)

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 3-0 (53' Βίντρα, 61' πεν. Ροντρίγκεζ, 87' ΜακΝιλ)

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 1-0 (44' Φαν Άανχολτ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 1-1 (26' Στίβενς / 30' Μοπέ)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 2-0 (8' Λονγκ, 90' Άρμστρονγκ)

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ (16:00)

Γουλβς - Νόριτς (16:00)

Αρσεναλ - Εβερτον (18:30)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Λιβερπουλ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Τότεναμ 2-1: Οι ξεχασμένοι έδωσαν τη νίκη στους μπλε
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ