ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Premier League: Ανακοίνωσε 40 κρούσματα κορονοϊού

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League AP

Η Premier League έκανε γνωστό ότι στον τελευταίο γύρο των τεστ κορονοϊού βρέθηκαν 40 κρούσματα, που αποτελεί ρεκόρ της φετινής σεζόν.

Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί για τα καλά την Premier League. Τα νέα του αγγλικού πρωταθλήματος δεν είναι καλά, αφού στον τελευταίο γύρο τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε παίκτες και προσωπικό των ομάδων ανακοινώθηκαν 40 κρούσματα.

Πρόκειται για ρεκόρ της φετινής σεζόν, ενώ είναι η πρώτη εβδομάδα που οι ομάδες χρειάζεται να περάσουν τεστ δύο φορές. Ενδεικτικά στον προηγούμενο γύρο, από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου, υπήρξαν 18 κρούσματα, άρα η άνοδος είναι εμφανής.

Τις προηγούμενες μέρες χρειάστηκαν να αναβληθούν τρία παιχνίδια, το Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι (28 Δεκεμβρίου), το Τότεναμ - Φούλαμ (30 Δεκεμβρίου) και το Μπέρνλι - Φούλαμ (3 Ιανουαρίου). Αιτία ήταν η συρροή κρουσμάτων στους πολίτες και στους Cottagers.

Όλοι οι αγώνες στην Premier League διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, εφόσον ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε εθνικό lockdown, εξαιτίας της μεγάλης ανόδου των κρουσμάτων στη Μεγάλη Βρετανία.

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ