PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την τρελή νίκη της Άρσεναλ επί της Μπόρνμουθ

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την τρελή νίκη της Άρσεναλ επί της Μπόρνμουθ
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η Άρσεναλ λυτρώθηκε στο φινάλε απέναντι στην Μπόρνμουθ και δεν επέτρεψε στην Σίτι να την πλησιάσει σε απόσταση βολής. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Premier League μετά από τα ματς των πολιτών και των κανονιέρηδων.

Από το 9ο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι και το 70ο η Άρσεναλ ήταν πίσω στο σκορ, όμως παρά το γεγονός ότι έφτασε μία ανάσα από το να πέσει θύμα μεγάλης γκέλας από την Μπόρνμουθ, το φινάλε βρήκε την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όχι μόνο να χαμογελάει αλλά να έχει πάρει μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες της σεζόν.

Αυτό το οφείλει στον Ρις Νέλσον, με τον 23χρονο Άγγλο εξτρέμ να σκοράρει στο 90+8' και να γράφει το 3-2 για τους πρωτοπόρους Λονδρέζους απέναντι στα κεράσια, αποτέλεσμα που τους επέτρεψε να κρατήσουν στους πέντε πόντους τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιβληθεί 2-0 εντός έδρας της Νιούκαστλ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΟΥΛΒΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ