PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Φούλαμ

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Φούλαμ
@20213 IAN WALTON/AP IMAGES

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Premier League μετά από τη νίκη της Άρσεναλ στο "Κρέιβεν Κότατζ" επί της Φούλαμ και την εντός έδρας ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Η Άρσεναλ παραμένει αουτσάιντερ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί έχοντας αναδειχτεί πρωταθλήτρια τέσσερις φορές την τελευταία πενταετία, όμως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δείχνει σε κάθε της παιχνίδι πως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον θρόνο μέχρι τέλους.

Απόδειξη τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής, με τους πολίτες να επικρατούν με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο "Σέλχαρστ Παρκ" το βράδυ του Σαββάτου και τους κανονιέρηδες να απαντούν μία ημέρα αργότερα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-0 της συμπολίτισσας Φούλαμ εκτός έδρας και ξαναφέρνοντας στους πέντε πόντους τη διαφορά τους από τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με τη ουραγό Σαουθάμπτον στο "Ολντ Τράφορντ" και αποχαιρέτησε και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για να κυνηγήσει την πρώτη δυάδα, με τους κόκκινους διαβόλους να παραμένουν μεν στην 3η θέση της κατάταξης αλλά να έχουν πλέον σε απόσταση αναπνοής (2 βαθμούς) την 4η Τότεναμ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΟΥΛΒΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ