PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι ακάθεκτη στην κορυφή με καρέ του Ζεζούς, η Νόριτς πάντα ουραγός

Ο Ζεσούς πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουότφορντ
Ο Ζεσούς πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουότφορντ @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Γουότφορντ και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League. Στην ουρά παρέμεινε κι η Νόριτς, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε κόντρα στη Γουότφορντ τελευταία φορά το 2007 και σίγουρα έμοιαζε αδύνατο να χάσει βαθμούς από τη φετινή ομάδα του Ρόι Χόντσον. Το τελικό 5-1 στο "Έτιχαντ" κρατάει στην κορυφή τους πρωταθλητές Αγγλίας έπειτα από την 34η αγωνιστική της Premier League και πετάει το μπαλάκι στη Λίβερπουλ, που την Κυριακή δίνει ντέρμπι με την Έβερτον.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο παίκτης που... έφυγε από τους "πολίτες" αυτήν την εβδομάδα, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς. Με τα δημοσιεύματα να τον φέρνουν εκτός ομάδας το καλοκαίρι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξέσπασε και σημείωσε καρέ, έχοντας εξαιρετική απόδοση. Παρ' όλα αυτά, το πιο όμορφο γκολ ήταν ένα υπέροχο σουτ του Ρόδρι έξω από την περιοχή στο 34ο λεπτό.

Ο Χασάν Καμαρά είχε φροντίσει να μειώσει για τους φιλοξενούμενους σε 2-1 στο 28', όμως δεν μπήκαν ποτέ πραγματικά στον αγώνα και το τελικό 5-1 είναι αρκετά τιμητικό, σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασαν (κυρίως λόγω αστοχίας) οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στον 1ο γύρο, η Νόριτς είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" από τη Νιούκαστλ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έκτοτε άλλαξαν πολλά, κυρίως για τις "καρακάξες", που έφυγαν με το θριαμβευτικό 3-0 από το "Κάροου Ρόουντ" και άφησαν τα "καναρίνια" να περιμένουν στωικά το μαθηματικό υποβιβασμό τους. Ο Ζοέλιντον με δύο γκολ στο 1ο μέρος και ο Μπρούνο Γκιμαράες με την έναρξη του 2ου δεν άφησαν περιθώριο για την ομάδα του Ντιν Σμιθ, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Δημήτρη Γιαννούλη σε όλο το παιχνίδι και τον Χρήστο Τζόλη στο 75'.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Τα highlights

Λέστερ - Άστον Βίλα 0-0

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ