PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Φούλαμ τσεκάρει τον Αρμπελόα για τον πάγκο της

AP Photo/Matthias Schrader

Η Φούλαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αρμπελόα για τη θέση του προπονητή σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά στο ποδοσφαιρικό σκηνικό και πέρα από τα μεταγραφικά σενάρια και τις μετακινήσεις παικτών, στο προσκήνιο βρίσκονται και οι προπονητές.

Η Φούλαμ, μετά τη λύση της πενταετούς συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέου προπονητή. Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα ήταν και εκείνο του Άρνε Σλοτ.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, ένα νέο όνομα φαίνεται να ξεχωρίζει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Φούλαμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ, καθώς οι μερένχες αναμένεται να περάσουν στην εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η λονδρέζικη ομάδα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην 11η θέση της Premier League, μόλις έναν βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, γεγονός που δείχνει ότι αναζητά μια επιλογή ικανή να την οδηγήσει στο επόμενο βήμα.

Ο Αρμπελόα ανέλαβε τη Ρεάλ στα μέσα της χρονιάς, μετά την απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο.

Με τον 43χρονο πρώην αμυντικό στον πάγκο της, η “Βασίλισσα” τερμάτισε στη δεύτερη θέση της La Liga, οκτώ βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο Champions League αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ