VIRAL

Premier League: Αποκάλυψε ακούσια το ματς που θα κάνει πρεμιέρα ο Χάλαντ ως παίκτης της Σίτι

Premier League: Αποκάλυψε ακούσια το ματς που θα κάνει πρεμιέρα ο Χάλαντ ως παίκτης της Σίτι
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Premier League φαίνεται να διέρρευσε άθελά της την πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στο νέο πρωτάθλημα, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη ομάδα που θα βρει μπροστά του ο Έρλινγκ Χάλαντ φορώντας τη φανέλα των πολιτών είναι η Μπόρνμουθ.

Η Μάντσεστερ Σίτι γιορτάζει την Δευτέρα (13/6) αφού είναι η ημέρα που οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν επίσημα το deal με τον Έρλινγκ Χάλαντ, που έγινε μάλιστα 22 χρόνια ακριβώς μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον πατέρα του, και κάποιος είχε διάθεση να κάνει ένα ακόμα "δώρο" στους τρελαμένους οπαδούς των πολιτών.

Όχι όποιος και όποιος αλλά η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με την Premier League να φαίνεται να διαρρέει ακούσια την ομάδα με την οποία ο Νορβηγός διεθνής στράικερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ως παίκτης των πολιτών.

Premier League: Αποκάλυψε ακούσια το ματς που θα κάνει πρεμιέρα ο Χάλαντ ως παίκτης της Σίτι

Αυτή εμφανίζεται να είναι η Μπόρνμουθ, με την Premier League να επιθυμεί να απαντήσει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter (έχει 33.100.000 ακόλουθους) σε αυτόν της Σίτι και του Λαπόρτ και να ποστάρει "@afcbournemouth" συνοδευόμενο από ένα emoji με κλεψύδρα.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση, έγινε άμεση η διαγραφή όμως αρκετοί από τους χρήστες έσπευσαν να καταγράψουν το επίμαχο φωτογραφικό υλικό, θεωρώντας πως η νεοφώτιστη στην Premier League θα είναι όντως η πρώτη αντίπαλος της ομάδας του Γκουρδιόλα στη νέα σεζόν.

Απλούστατα γιατί το ποστάρισμα ήρθε μόλις τρεις ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του προγράμματος της νέας σεζόν (16/6), με την Premier League να μετράει αντίστροφα για να φανερώσει στους 20 μονομάχους το μονοπάτι που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ