PREMIER LEAGUE

Premier League: Αναβλήθηκε το Έβερτον - Νιούκαστλ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νιούκαστλ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νιούκαστλ © 2021 POOL AFP PAUL ELLIS / AP IMAGES

Η Premier League ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης της Έβερτον με τη Νιούκαστλ, κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων, λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και τραυματισμών.

Ένα ακόμα παιχνίδι της Premier League αναβάλλεται, καθώς η λίγκα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της Έβερτον με τη Νιούκαστλ στο Γκούντισαν Παρκ δεν θα διεξαχθεί, λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους. Η αναμέτρηση αυτή είχε οριστεί για την προσεχή Πέμπτη (30/12).

Η ομάδα του Έντι Χάου είχε ελάχιστους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση (λόγω κορονοϊού αλλά και τραυματισμών), με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτημα αναβολής του παιχνιδιού, κάτι το οποίο βρήκε σύμφωνη τόσο τη λίγκα, όσο και την ίδια την Έβερτον.

Οι "καρακάξες" στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ τόνισαν ότι δεν θα αποκαλύψουν την ταυτότητα των ποδοσφαιριστών, ούτε φυσικά την κατάστασή τους, αναφορικά με τον εμβολιασμό. Υπενθυμίζεται ότι η Έβερτον δεν είχε αγωνιστεί ούτε με την Μπέρνλι για την ίδια αιτία.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ