VIRAL

Πόζαρε με τη φανέλα της Ρόμα ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Πόζαρε με τη φανέλα της Ρόμα ο Σιλβέστερ Σταλόνε
@2022 PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP IMAGES

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρίσκεται στην Ιταλία στο πλαίσιο επαγγελματικών υποχρεώσεων και η Ρόμα δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει δώρο φανέλα της με το όνομά του, με τον ίδιο να φημολογείται πως θα δει διά ζώσης το ευρωπαϊκό ματς της με την Ελσίνκι.

Η Ιταλία άνοιξε την αγκαλιά της για να υποδεχτεί έναν καταξιωμένο σταρ του Χόλιγουντ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε, που ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα στο πλαίσιο επαγγελματικών υποχρεώσεών του, με την Ρόμα να προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

Αυτό ήταν να κάνει δώρο στον διάσημο ηθοποιό μία τζαλορόσα φανέλα με το Νο 12 στην πλάτη, με τον ίδιο να ποζάρει με αυτήν και την συγκεκριμένη φωτογραφία να δημοσιεύεται στον επίσημο λογαριασμό των λύκων στο Twitter και να προκαλεί θραύση.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η σύνδεση Σταλόνε - Ρόμα μπορεί να γίνει ακόμα πιο στενή, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να δει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο εν δράσει, απέναντι στην Ελσίνκι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

TAGS VIRAL ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ