MEDIA

Πού θα δείτε τις κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Μονομαχία των Φορτούνη και Παλάσιος στο "Καραϊσκάκης" σε ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού | 8 Μαΐου 2023
Μονομαχία των Φορτούνη και Παλάσιος στο "Καραϊσκάκης" σε ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού | 8 Μαΐου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ώρα ευρωπαϊκών κληρώσεων για τις ελληνικές ομάδες, με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να μαθαίνουν τους επόμενους αντιπάλους τους σε Champions League, Europa League και Conference League.

Η 7η Αυγούστου 2023 είναι μία σημαντική ημερομηνία στην ατζέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού στη Νιόν της Ελβετίας διεξάγεται κλήρωση για τα τρία ευρωπαϊκά Κύπελλα με τη χώρα μας να εκπροσωπείται από πέντε ομάδες σε αυτή τη φάση των διοργανώσεων.

Η ΑΕΚ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα playoffs του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντίναμο Ζάγκρεμπ όπως και ο Παναθηναϊκός αρκεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο στα playoffs του Europa League αν προκριθεί επί της Γκενκ, όπως και η Ένωση αν αποκλειστεί από τους πρωταθλητές Κροατίας (στις 14:00 η κλήρωση).

Οι ερυθρόλευκοι θα μπουν και στην κλήρωση των playoffs του Conference League μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει σε αυτή τη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης αν αποκλειστεί από την Γκενκ, ενώ οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Χάιντουκ Σπλιτ και της Ντινάμο Κιέβου αντίστοιχα.

Τις κληρώσεις θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από την COSMOTE Sport 1 (και την εκπομπή European Football Show 2023/24) και από τη Live ενημέρωση του SPORT24.

TAGS MEDIA UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ