Πουρσανίδης: “Το απόλυτο”

Ο βαθμός της ισοπαλίας χθες στην Κέρκυρα εκτός από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άφησε ικανοποιημένους και τους παίκτες του "Γηραιού"
Ο Ηλίας Πουρσανίδης αφού παραδέχτηκε πως:
“Μας έλειπε το γκολ”, έδωσε το δικό του σύνθημα για την συνέχεια της μάχης της παραμονής:
“Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια”.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σάκης Πρίττας με τον μέσο του Ηρακλή να δήλωσε:
“Η Κέρκυρα δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα. Εμείς ήμασταν πιο καλοί και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ενώ γενικότερα μπορεί να μην είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες αλλά είχαμε μεγαλύτερη αγωνιστικότητα από τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες”.
Κι όσο για την μάχη της παραμονής;
“Εφόσον έχουμε μαθηματικές ελπίδες νομίζω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους”.
Τέλος ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε:
“Ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μας βοήθησε η τύχη. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμα υπάρχουν κάποιες είτε λίγες είτε πολλές ελπίδες και για αυτό θα πρέπει να καταβάλλουμε εαυτούς όλοι μας ώστε στα επόμενα τρία ματς να κάνουμε το απόλυτο”, για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Κέρκυρα:
“Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που έκανε τόσα χιλιόμετρα και βρέθηκε δίπλα μας. Η παρουσία τους ήταν συγκινητική”.