ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ίσως ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο"

Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε ότι ο Γκουαρδιόλα είναι ίσως ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, ενώ θεωρεί τη Σίτι πιο δύσκολη αντίπαλο από την Μπάγερν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο Παρκ Ντε Πρενς για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και τους "πολίτες", καθώς θεωρεί ότι θα είναι δυσκολότερο να τους αποκλείσει σε σχέση με την Μπάγερν.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπική μονομαχία ανάμεσα στους δύο προπονητές και ότι τα παιχνίδια της Σίτι με την Τότεναμ για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια, δεν έχουν καμία σχέση με την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέφερε μεταξύ άλλων: Για τον Πεπ και αν υπάρχει προσωπική μονομαχία: "Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες, μία μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Όταν μιλάμε για τον Γκουαρντιόλα, μιλάμε για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ίσως τον κορυφαίο".

"Αρκεί να δει κανείς τι έχει πετύχει. Από την πλευρά μου, είμαι ένας προπονητής που αγαπά το ποδόσφαιρο, που συνεχίζει να μαθαίνει και προσπαθεί να κερδίζει".

Για τις αναμετρήσεις της Τότεναμ με τη Σίτι πριν από δύο χρόνια για τα προημιτελικά του Champions League: "Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πάρουμε. Ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, η προσέγγιση του παιχνιδιού, αλλά και οι ίδιες οι ομάδες. Η Σίτι σήμερα είναι διαφορετική, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Τότεναμ".

Για τη Σίτι: "Η Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, χάρη και στον προπονητή της. Θα είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι με την Μπάγερν. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να επιβληθούμε. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαστε αισιόδοξοι".

Photo Credits: © 2018 Tim Ireland / Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ