ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Θα ήθελα να έχω τηλεχειριστήριο για να μπορώ να ελέγχω τους παίκτες μου"

Tottenham's head coach Ange Postecoglou applauds at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at the London stadium in London, Tuesday, April 2, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's head coach Ange Postecoglou applauds at the end of the English Premier League soccer match between West Ham and Tottenham, at the London stadium in London, Tuesday, April 2, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ για να πιάσει την Άστον Βίλα στην 4η θέση, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως θα ήταν ιδανικό να ελέγχει τους παίκτες του με ένα... joystick.

Η Τότεναμ άρχισε ιδανικά το ματς με την Γουέστ Χαμ στο "London Stadium" με το γκολ του Τζόνσον στα πρώτα λεπτά όμως η συμπολίτισσά της βρήκε νωρίς την απάντηση με τον Ζουμά και η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν μέρος σε σκληρή μάχη που δεν έβγαλε νικήτρια (1-1).

Εκείνη που έχασε... περισσότερα ήταν η ομάδα του Βορείου Λονδίνου αφού έμεινε στο -2 από την Άστον Βίλα με την οποία παλεύει για την 4η θέση και την έξοδο στο Champions League, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να ομολογεί στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ότι θα ήθελε να ελέγχει με joystick τους ποδοσφαιριστές του.

"Πιστεύω ότι ελέγξαμε καλά το ματς στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Η Γουέστ Χαμ είνα μεγάλη, δυνατή ομάδα. Αμύνονται χαμηλά στο γήπεδο και σου κάνουν δύσκολη τη ζωή.

Θα πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος στην προσέγγιση του αγώνα και να έχεις τρομερής πειθαρχεία επειδή αποτελούν απειλή με τις αντεπιθέσεις. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση αλλά στη συνέχεια τα πήγε καλά στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Αυτό που μας έλειψε όμως ήταν το καθαρό μυαλό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου", τόνισε ο 58χρονος προπονητής των σπιρουνιών, για να προσθέσει με νόημα: "Είναι όμως ανθρώπινα όντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θα λάτρευα να είχα ένα τηλεχειριστήριο και να τους έβαζα όπου ήθελα αλλά δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Μερικές φορές έχουμε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε. Υπήρχαν στιγμές που η μπάλα περνούσε παράλληλα προς την εστία όπου έπρεπε να ήμασταν εκεί. Είναι όλα θέμα ανάπτυξης.

Για αυτό το λόγο έχουμε προπονητές και αναπτύσσουμε ένα σύστημα. Δεν είμαστε τελειωμένο κεφάλαιο και το ξέρουμε αυτό. Από αυτά που είδα απόψε πιστεύω ότι η ομάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ