ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά εγώ θέλω νίκες, για αυτό ήρθα στην Τότεναμ"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η τέταρτη ήττα της Τότεναμ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή έφερε την έντονη αντίδραση του Άγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος τόνισε πως δεν τον νοιάζει το καλό ποδόσφαιρο αν δεν συνδυάζεται με νίκες.

Στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ η Τότεναμ πήρε κεφάλι στο σκορ όπως και στα τέσσερα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος όμως ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αρχικό αβαντάζ της, με τα σφυριά να κάνουν την ανατροπή και να αφήνουν τα σπιρούνια με τον τραγικό απολογισμό της 1 ισοπαλίας και των 4 ηττών στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους.

Το γεγονός αυτό στέρησε από την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου την ευκαιρία να μείνει μόνη στην 5η θέση και να μην έχει για συγκάτοικο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βρίσκονται αμφότερες στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Σιτι), με τον προπονητή της να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονος πως οι παίκτες του δεν μετατρέπουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Όταν λέμε πως είμαστε καλοί, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προηγούμαστε 3-0. Όλο αυτό έχει να κάνει με το να κερδίζουμε παιχνίδια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να νικάμε.

Το ότι ήμασταν μπροστά με 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους δεν σημαίνει ότι ήταν καλή εμφάνιση για εμάς. Θα ήταν μία καλή εμφάνιση αν ήμασταν 4-0 μπροστά στο σκορ και βάζαμε για ύπνο το ματς.

Παίζουμε κάτι που αποκαλείται καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν το βλέπω αυτό", τόνισε ο Ποστέκογλου, και πρόσθεσε: "Δεν είμαστε καλοί στην τελική προσπάθεια, είναι σαν να σκεφτόμαστε πως η μπάλα θα πάει μόνη της στα δίχτυα, χρειάζεται να έχουμε αποφασιστικότητα.

Κάποιες φορές μπορούμε να καμουφλάρουμε το πώς τα πάμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο αλλά εγώ θέλω νίκες. Για αυτό ήρθα εδώ και αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ