ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία: Ανακοίνωσε αποστολή για το Euro, χωρίς Σα, Σεμέδο, Μπρούμα

Ο Σεμέδο σε αγώνα του Ολυμπιακού
Ο Σεμέδο σε αγώνα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2020 με τη λίστα να μην περιλαμβάνει τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούμα.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/5) ο Φερνάντο Σάντος έκανε γνωστή την αποστολή της Πορτογαλίας που θα ταξιδέψει στο Euro 2020. Στην αποστολή της ομάδας δεν βρίσκονται οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούμα.

Η μεγάλη έκπληξη του Σάντος είναι η κλήση του Πέδρο Γκονσάλβες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Νούνο Μέντες και του Παλίνια, όπως και του Ντιόγκο Ζότα.

Φυσικά από τη λίστα αυτή δεν λείπουν τα μεγάλα αστέρα, όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο Ζοάο Φέλιξ και ο Ρούμπεν Ντίας.

Η Πορτογαλία βρίσκεται στον 6ο όμιλο - "φωτιά", αφού θα αντιμετωπίσει Γερμανία, Γαλλία και Ουγγαρία. Η ομάδα του Σάντος ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 15 Ιουνίου κόντρα στην Ουγγαρία στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης.

Αναλυτικά η αποστολή της Πορτογαλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άντονι Λόπες, Ρουί Πατρίσιο, Ρουί Σίλβα

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζοάο Κανσέλο, Νέλσον Σεμέδο, Ζοσέ Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Μέντες, Ράφαελ Γκερέιρο

ΜΕΣΟΙ: Ντανίλο Περέιρα, Παλίνια, Ρούμπεν Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρενάτο Σάντσες, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Γουίλιαμ Καρβάλιο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:Πέδρο Γκονσάλβες, Αντρέ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Γκουέδες, Ζοάο Φέλιξ, Ράφα Σίλβα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Τρίτη 15 Ιουνίου

19:00 Ουγγαρία - Πορτογαλία | Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη (6ος όμιλος)

Σάββατο 19 Ιουνίου

19:00 Πορτογαλία - Γερμανία | Άλιαντς Αρένα, Μόναχο (6ος όμιλος)

Τετάρτη 23 Ιουνίου

22:00 Πορτογαλία - Γαλλία | Πούσκας Αρένα, Βουδαπέστη (6ος όμιλος)

Photo credits: © 2020 Armando Franca/Associated Press

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ