ΠΟΡΤΟ

Καζάνι που βράζει η Πόρτο: Έτοιμος να τα βροντήξει ο Κονσεϊσάο, αυτός είναι ο λόγος

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο 2023 AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει την Πόρτο απογοητευμένος από δηλώσεις του προέδρου των δράκων, Πίντο Ντα Κόστα, όσον αφορά στη χρηματοδότηση της ομάδας.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Πόρτο να μείνει χωρίς προπονητή. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ο λόγος είναι η απογοήτευσή του για τις επενδύσεις που γίνονται στην ομάδα. Μάλιστα, την δυσαρέσκειά του είχε εκφράσει και μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ: "Ό,τι έχω κάνει εδώ είναι με το 30% της β' ομάδας και με άλλο ένα 40% ποδοσφαιριστών από μέτριες ομάδες".

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κονσεϊσάο ήταν η δήλωση του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα την Δευτέρα (20/3): "Δεν είναι αλήθεια πως υπάρχει έλλειψη επενδύσεων. Αγοράσαμε τον Γκρούγιτς με εννέα εκατομμύρια, τον Βερόν με δέκα και τον Κάρμο με 20".

Πλέον μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις στην Πόρτο, με τα media της χώρας να αναφέρουν πως ο Πίντο Ντα Κόστα δεν θέλει να χάσει τον Κονσεϊσάο.

TAGS ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ