ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο - Μπενφίκα 0-1: Οι αετοί του Βλαχοδήμου πέταξαν στο +6 από τους δράκους

Πόρτο - Μπενφίκα 0-1: Οι αετοί του Βλαχοδήμου πέταξαν στο +6 από τους δράκους

Η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Πόρτο στο Ντραγκάο στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Primeira Liga, με τους αετούς να ανοίγουν τη διαφορά τους στο +6. Με δέκα παίκτες από το 27' οι δράκοι.

Η Μπενφίκα πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Πόρτο στο Ντραγκάο και είδε την ψαλίδα της από τη δεύτερη θέση να ανοίγει ακόμη περισσότερο. Οι αετοί επικράτησαν 1-0 των δράκων, έφτασαν τους 28 πόντους και έφτασαν στο +6 από τη δεύτερη Πόρτο.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο μέρος είχαν την κατοχή και στο 27ο λεπτό τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Πόρτο. Ο Εστάκιο είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών και αποβλήθηκε. Ακολούθησε στο 36' μεγάλη ευκαιρία για τους αετούς, με την μπάλα να χτυπάει δύο φορές στο δοκάρι. Σε αυτό το διάστημα όποτε χρειάστηκε ο Βλαχοδήμος ήταν εκεί.

Η Μπενφίκα είχε υπεροχή και στο ξεκίνημα του β' μέρους. Είχε την κυκλοφορία, τις ευκαιρίες και έτσι το γκολ της το βρήκε στο 72ο λεπτό. Ο Ράφα Σίλβα μοίρασε στον Νέρες στα αριστερά της περιοχής, εκείνος επέστρεψε στον 29χρονο Πορτογάλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αρχικά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Ωστόσο, μετά από εξέταση στο VAR ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Το προβάδισμα της Μπενφίκα έμεινε έως το φινάλε.

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Πέπε, Καρντόσο (89' Κονσεϊσάο), Κάρμο, Σανουσί (78' Βεντέλ), Οτάβιο, Ουρίμπε, Εστάκιο, Γκαλένο (78' Μαρτίνες), Εβανίλσον (67' Βερόν), Ταρεμί

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα (46' Ζιλμπέρτο), Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Φερνάντες (46' Ντράξλερ-63' Μούσα), Μάριο (46' Νέρες), Σίλβα (90+4' Σίλβα), Όρσνες, Ράμος

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ