Πόρτο – Μαρσέιγ: Ο Ολιβέιρα με πέναλτι το 2-0 των δράκων

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Μαρσέιγ
AP Images
Ο Σέρζιο Ολιβέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28ο λεπτό διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα της Πόρτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. (VIDEO)
Η Πόρτο υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (3/11) τη Μαρσέιγ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League – στο ίδιο γκρουπ με Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Σίτι – και το σκορ στην αναμέτρηση του Ντραγκάο άνοιξε ο Μουσά Μαρεγκά στο 4′ για τους δράκους, οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί καθώς ο Ντιμιτρί Παγέτ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 10′.
Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ήταν αυτός που διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα της πορτογαλικής ομάδας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (υποδείχθηκε σε ανατροπή του Αμαβί στον Κορόνα, ο Μεξικανός πρόλαβε να κάνει τη σέντρα) στο 28ο λεπτό.