CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Λίβερπουλ 1-5: Πάρτι με Σαλάχ, Φιρμίνο και Τσιμίκα στον πάγκο

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Πόρτο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Πόρτο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ συνέτριψε την Πόρτο με 5-1 μέσα στο "Ντραγκάο" και έκανε το 2/2 στον όμιλό της για το Champions League. Δύο γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, δύο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, στον πάγκο ο Κώστας Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Πόρτο μέσα στο "Ντραγκάο" με 5-1 για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ και άλλα δύο του Ρομπέρτο Φιρμίνο καθόρισαν την έκβαση του αγώνα, με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει στον πάγκο.

Οι "κόκκινοι" έκαναν το 2/2 και παραμένουν επικεφαλής του ομίλου.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο από την αρχή. Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με τα περισσότερα αστέρια της, η Πόρτο με ορισμένους νεαρούς και άπειρους παίκτες, που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Οι τελικές των "κόκκινων" προϊδέαζαν για το τι θα ακολουθούσε και στο 18' ο Μοχάμεντ Σαλάχ αξιοποίησε ολιγωρία των γηπεδούχων για το 1-0.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τους "κόκκινους", με τον Ντιόγκο Κόστα να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή των "δράκων" με τις επεμβάσεις του. Τα κατάφερε περίφημα σε σουτ του Τζόρνταν Χέντερσον, όμως όχι και όταν ο Σαντιό Μανέ βρέθηκε προ κενής εστίας στο 45', ύστερα από λάθος του και του Φάμπιο Καρντόζο.

Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας άρχισε περίπου όπως τελείωσε το 1ο. Ο Σαλάχ έκανε το 3-0 για τους Άγγλους και με 31 γκολ στο θεσμό προσπέρασε τον Σαμουέλ Ετό και βρίσκεται μόνο πίσω από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στους Αφρικανούς σκόρερ της διοργάνωσης. Η μείωση του σκορ από τον Μεχντί Ταρεμί ήταν μια προσωρινή χαρά για τους γηπεδούχους, που δέχθηκαν δύο γκολ από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στη συνέχεια, στον θρίαμβο της Λίβερπουλ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ