CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Ίντερ: Με Ταρεμί και Γκαλένο οι δράκοι, με δίδυμο Μαρτίνες - Τζέκο στην επίθεση οι Μιλανέζοι

Πόρτο - Ίντερ: Με Ταρεμί και Γκαλένο οι δράκοι, με δίδυμο Μαρτίνες - Τζέκο στην επίθεση οι Μιλανέζοι
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Σιμόνε Ιντζάγκι έκαναν γνωστές τις επιλογές τους όσον αφορά στις ενδεκάδες της Πόρτο και της Ίντερ, για τη δεύτερη κόντρα των ομάδων που θα δώσει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Πόρτο και η Ίντερ μετρούν αντίστροφα για τη δεύτερη μάχη τους στους "16" του Champions League (14/03, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24) που θα δώσει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Σιμόνε Ιντζάγκι να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο χορτάρι του "Ντραγκάο".

Οι Πορτογάλοι θα έχουν στην κορυφή της επίθεσης τον Ταρεμί ενώ επιστρέφει ο Γκαλένο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ στον αντίποδα οι Μιλανέζοι θα αγωνιστούν με δίδυμο τους Λαουτάρο Μαρτίνες - Έντιν Τζέκο στη γραμμή κρούσης τους.

Η ενδεκάδα της Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε, Φάμπιο Καρδόσο, Μαρκάνο, Ζαϊντού, Εουστάκιο, Ουρίμπε, Γκρούγιτς, Γκαλένο, Εβανίλσον, Ταρεμί

Η ενδεκάδα της Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ