ΙΝΤΕΡ

Πόρτο - Ίντερ: Επικίνδυνος συνωστισμός Ιταλών έξω από το "Ντραγκάο", δεν τους άφησαν να μπουν

Πόρτο - Ίντερ: Επικίνδυνος συνωστισμός Ιταλών έξω από το "Ντραγκάο", δεν τους άφησαν να μπουν
TWITTER

Περίπου 1.000 φίλοι της Ίντερ που φέρονται να είχαν εισιτήριο για τον αγώνα με την Πόρτο δεν κατάφεραν να μπουν στο "Ντραγκάο" για άγνωστο λόγο και συνωστίστηκαν σε ένα μικρό χώρο έξω από το γήπεδο.

Επικίνδυνες στιγμές που θύμησαν τον περσινό τελικό Champions League εκτυλίχθηκαν έξω από το "Ντραγκάο", πριν από τον αγώνα της Πόρτο με την Ίντερ για τη φάση των 16.

Περίπου 1.000 φίλαθλοι των "νερατζούρι" που είχαν προμηθευτεί χωρίς πρόβλημα -ακόμα και από την Πορτογαλία- εισιτήριο για το παιχνίδι δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο, με τις αρχές να μην τους το επιτρέπουν.

Τα εισιτήριά τους δεν αφορούσαν την κερκίδα των φιλοξενουμένων, με συνέπεια οι άνθρωποι του σταδίου να φοβούνται επεισόδια. Ύστερα από διαβουλεύσεις, γνωστοποίησαν ότι θα επέτρεπαν την είσοδο στο γήπεδο, αν οι Ιταλοί αφαιρούσαν τα κασκόλ και οποιοδήποτε αντικείμενο που θα πρόδιδε ότι ήταν φίλοι της Ίντερ.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συνέβη, και το αποτέλεσμα ήταν οι φίλαθλοι να συνωστιστούν σε έναν μικρό χώρο έξω από το "Ντραγκάο" και να εγκυμονεί κίνδυνος σοβαρού γεγονότος.

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ