CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Ίντερ: Δύο δοκάρια και διώξιμο πάνω στη γραμμή σε 40'' στις καθυστερήσεις έσωσαν τους Ιταλούς

Ο Τόνι Μαρτίνεθ της Πόρτο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 14 Μαρτίου 2023
Ο Τόνι Μαρτίνεθ της Πόρτο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 © 2023/LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Μία ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα στο "Ντραγκάο" στέρησε την ευκαιρία από την Πόρτο να πάει στην παράταση κι έδωσε στην Ίντερ την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Το ρολόι στο "Ντραγκάο" έδειχνε ήδη το πέμπτο από τα επτά λεπτά καθυστερήσεων του αγώνα της Πόρτο με την Ίντερ. Η μπάλα βρισκόταν στην περιοχή των "νερατζούρι" που προσπαθούσαν να κρατήσουν το 0-0 για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Τα κατάφεραν, όμως μόνο επειδή οι "δράκοι" σπατάλησαν μια αδιανόητη τριπλή ευκαιρία!

Η αρχή έγινε με σουτ του Ιβάν Μαρκάνο από το ύψος του πέναλτι, το οποίο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ντένζελ Ντάμφρις. Η φάση συνεχίστηκε κι η μπάλα έφτασε στον Μεχντί Ταρεμί έξω από τη μικρή περιοχή, ο Ιρανός επιθετικός έπιασε κεφαλιά, όμως ο Αντρέ Ονανά απέκρουσε κι η μπάλα χτύπησε και στο δεξί δοκάρι του.

Η φάση δεν ολοκληρώθηκε όμως. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν κάτοχοί της και τη σήκωσαν ξανά, με τον Μάρκο Γκρούγιτς να πιάνει άλλη μια κεφαλιά. Η τροχιά ήταν ψιλοκρεμαστή, ο Ονανά νικήθηκε, όμως η τρίτη προσπάθεια κατέληξε κι αυτή στο δοκάρι, το οριζόντιο αυτήν τη φορά.

Η "λευκή" ισοπαλία παρέμεινε μέχρι τέλους και οι Πορτογάλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο χορτάρι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ