ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο: Ανακοίνωσε τον Σαρ, έκλεισε Φελίπε Άντερσον

Πόρτο: Ανακοίνωσε τον Σαρ, έκλεισε Φελίπε Άντερσον
CLIVE ROSE/POOL VIA AP

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Πόρτο, προχώρησε σε δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, μέσω της απόκτησης των Μαλάνγκ Σαρ και Φελίπε Άντερσον με τη μορφή δανεισμού.

Οι πορτογαλικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου και η Πόρτο το εκμεταλλεύτηκε στο 100% καθώς λίγο πριν δηλώσει τη λίστα για το Champions League (στον ίδιο όμιλο με Ολυμπιακό, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ) προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες, μία σε άμυνα και μία σε επίθεση.

Αυτή στην άμυνα αφορά τον Μαλάνγκ Σαρ, με τον παίκτη να μετακομίζει στην Τσέλσι τον περασμένο Αύγουστο μένοντας ελεύθερος από την Νις και τους Λονδρέζους να τον παραχωρούν στην Πόρτο, με τους νταμπλούχους Πορτογαλίας να ανακοινώνουν το απόγευμα της Δευτέρας πως θα είναι δικός τους για τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Πόρτο τον παίρνει δανεικό προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι ενώ θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του.

Η ενίσχυση δε στην επίθεση έρχεται μέσω του Φελίπε Άντερσον, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η διοίκηση της Πόρτο ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Γουέστ Χαμ για το δανεισμό του, με τους Λονδρέζους να δέχονται μάλιστα να καλύψουν το συμβόλαιο του 27χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ κατά το ήμισυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ