ΑΡΗΣ

"Πόρτα" σε Αουρέλιο

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE / ΜΑΡΚΕΣ ΑΟΥΡΕΛΙΟ
Μάρκο Αουρέλιο MOTIONTEAM

Ο Λάμπρος Σκόρδας σε κουβέντα που έγινε με τον Μάρκο Αουρέλιο ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου

Ουσιαστικά στην κουβέντα που έγινε με τον Μάρκο Αουρέλιο ο Λάμπρος Σκόρδας του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε στον Βραζιλιάνο πως δεν υπολογίζεται και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να φέρει πρόταση να φύγει. Ο λόγος; Είχε να κάνει επειδή στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο ζήτησε από τον Εστογιάνοφ τη φανέλα του.
Όσο για αυτήν με τον Νάτσο Γκαρσία; Δεν είχε να κάνει με αγωνιστικά επίπεδα αλλά με την καθυστερημένη επιστροφή του διεθνή Βολιβιανού αμυντικού από την πατρίδα του όπου βρέθηκε για υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Η καθυστερημένη επιστροφή του Γκαρσία μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα την απουσία του από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης του έστειλε το μήνυμά ότι αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο από πλευράς του τότε θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και θα τον καταγγείλει στην FIFA.

Κι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας το διπλό ραντεβού με τους Μάρκο Αουρέλιο και Νάτσο Γκαρσία ο Κίκε Ερνάντεθ καλείται από σήμερα να προετοιμάσει το σύνολό του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω της την ήττα στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και να φθάσει στην νίκη θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Αυτό που ωστόσο απομένει να φανεί στην πορεία της εβδομάδας είναι αν ο Μάριο Ρεγκέιρο θα προλάβει να δώσει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Τα νεότερα για την θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο που ταλαιπωρεί τον Ουρουγουανό μέσο του Άρη θα γίνουν γνωστά αύριο όταν και είναι προγραμματισμένο να κάνει υπερηχογράφημα από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό η συμμετοχή του.

«Χωρίς αμφιβολία το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους αγώνες με σκοπό να κερδίσουμε. Πλέον οι βαθμοί είναι αναγκαίοι για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους», τόνισε ο Φρανθίθκο Χαβίτο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ενώ για την χαμένη ευκαιρία που είχε το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο 61' του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 για τον Άρη είπε: "Προσπάθησα και έτρεξα πολύ γρήγορα στο κενό χώρο. Με είδε ο Κόκε και μου έκανε την μπαλιά. Έκανα καλό κοντρόλ, αλλά την στιγμή που πήγα να σουτάρω το πόδι μου βρήκε στο έδαφος και έστειλα την μπάλα στην αντίθετη γωνία. Με αυτό δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Ήθελα να σουτάρω διαφορετικά, ωστόσο έφτασα κουρασμένος στη φάση".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ