ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά ήρθαμε για τη νίκη"

Ο Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τϋπου | Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Ο Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τϋπου | Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε, με τον Πορτογάλο άσο

Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη αντίστροφα για ένα από τα σημαντικότερα ματς της ευρωπαϊκής ιστορίας του, τη ρεβάνς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (18/04, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24) για τους "8" του Conference League όπου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στο "Καραϊσκάκης", με τον Ντανιέλ Ποντένσε να εκπροσωπεί τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αισθάνθηκε σαν λιοντάρι στο κλουβί στο πρώτο ματς και τι περιμένει τώρα: "Ναι, είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να νιώσεις. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πήραν τη νίκη κι έτσι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε".

Για την επιστροφή στη δράση: "Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα"

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι η Φενέρμπαχτσε έγινε το φαβορί για την πρόκριση από τη στιγμή που μείωσε το σκορ στο πρώτο ματς: "Έχουμε έρθει να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά και με το 3-2 ήρθαμε για τη νίκη. Ξέρουν την ποιότητα που έχουμε, το έχουμε αποδείξει με τον ιδιαίτερο τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ