EUROPA LEAGUE

Πολωνός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο κατά την επιστροφή του από τον τελικό του Europa League

Οι ποδοσφαιριστές της Μπούρζα Μπίστριτσα τιμούν τη μνήμη του Ρόμπερτ Κορτσόβσκι
Οι ποδοσφαιριστές της Μπούρζα Μπίστριτσα τιμούν τη μνήμη του Ρόμπερτ Κορτσόβσκι @BURZABYSTRZYCA FACEBOOK PAGE

Την τελευταία του πνοή άφησε 35χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με άγριο ζώο. Γύριζε από τον τελικό του Europa League, στο οποίο είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την αγαπημένη του ομάδα.

Το όνειρό του ήταν να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ευρωπαϊκό τελικό. Η μοίρα τα έφερε έτσι που οι Red Devils πάλεψαν με τη Βιγιαρεάλ στον τελικό του UEFA Europa League στην πατρίδα του, ο Ρόμπερτ Κορτσόβσκι βρέθηκε στο Γκντανσκ για να την υποστηρίξει, όμως κατά την επιστροφή του στην Μπίστριτσα ο χρόνος σταμάτησε.

Ο 35χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής της Μπούρζα Μπίστριτσα κι ο φίλος του, ο οποίος οδηγούσε ένα Skoda, είδαν ένα άγριο ζώο να μπαίνει στο οδόστρωμα στις 3 τα ξημερώματα, δεν κατάφεραν να το αποφύγουν, συγκρούστηκαν μαζί του και έτσι συνέβη το μοιραίο. Ο Κορτσόβσκι σκοτώθηκε ακαριαία, άφησε πίσω του τη σύζυγό του και ένα παιδί τριών ετών με τις αρχές της χώρας να ερευθούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ