STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πολωνικά ΜΜΕ: "Αυτή είναι η εκδοχή των διαιτητών"

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι
Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι EUROKINISSI SPORTS

Τα πολωνικά ΜΜΕ αναπαράγουν τα ρεπορτάζ για το επεισόδιο των συμπατριωτών τους στο "Ελ. Βενιζέλος", ενώ παραθέτουν και την εκδοχή των ίδιων των πρωταγωνιστών.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη (09/04, 18:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League προέκυψε ένα σοβαρό ζήτημα με πρωταγωνιστές τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και τον VAR, Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν μεθυσμένοι και προκάλεσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους κατά την άφιξή τους στο "Ελ. Βενιζέλος".

Γι' αυτό το λόγο, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ προχωρά σε αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών, ορίζοντας Έλληνες στον αγώνα.

Από την πλευρά τους, τα πολωνικά ΜΜΕ αναπαράγουν τα ρεπορτάζ για το επεισόδιο των συμπατριωτών τους στο "Ελ. Βενιζέλος", ενώ παραθέτουν και την εκδοχή των ίδιων των πρωταγωνιστών.

"Επικοινωνήσαμε με τους Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι αρνούνται την εκδοχή που έχει παρουσιαστεί στα Μέσα. Σύμφωνα με τους ίδιους, δύο Έλληνες που μιλούσαν πολωνικά τους επιτέθηκαν, υποστηρίζοντας πως είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.Τους είπαν ότι θα τους καταστρέψουν και ένας από τους δύο έφτυσε έναν από τους ρέφερι. Ο επικεφαλής της Πολωνικής διαιτησίας, Τόμας Μικούλσκι γνωρίζει ήδη την κατάσταση", αναφέρει το ρεπορτάζ του "meczyki.pl".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ