ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Τέλος ο Φερνάντο Σάντος από την Πολωνία

Ο Φερνάντο Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος @ 2023 CZAREK SOKOLOWSKI / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πολωνίας έπειτα από μόλις έξι παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν άντεξε στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας και αποτελεί παρελθόν έπειτα από μόλις έξι αγώνες.

Ο 68χρονος τεχνικός πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα από τη στιγμή που ανέλαβε πριν από 8,5 μήνες και τα οποία έχουν θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση των Πολωνών στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Σάντος ανέλαβε τον Ιανουάριο και κατέγραψε τρεις νίκες και τρεις ήττες στον πάγκο της Πολωνίας. Όλες οι αποτυχίες αφορούν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφήνοντας την Πολωνία στην προτελευταία θέση του ομίλου της.

"Αν και τελειώνουμε τη συνεργασία μας, είμαι ευγνώμων που καθοδήγησα την εθνική Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στην Πολωνία και τον κόσμο της, που με καλωσόρισε τόσο καλά όσο ήμουν εδώ", δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σάντος για τη δουλειά του στην εθνική ομάδα και να του ευχηθώ καλή τύχη στις επόμενες αθλητικές προκλήσεις του", δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεσα.

Αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη διαδοχή του Πορτογάλου προπονητή, τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι η επιλογή θα προκύψει από την εγχώρια αγορά, με τους Μάρεκ Πάπσουν, Γιαν Ούρμπαν και Ματσιέι Σκόρζα να ξεχωρίζουν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ