POLLS

Poll: Ποια επαρχιακή ομάδα ξεχωρίζει περισσότερο την φετινή σεζόν;

ΠΑΣ ή Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ ή Αστέρας Τρίπολης EUROKINISSI

Οι ομάδες της περιφέρειας έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα την φετινή σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Ποια είναι κατά την άποψή σας αυτή που έχει ξεχωρίσει περισσότερο; Ψηφίζουν οι αναγνώστες του SPORT24.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, φιγουράρει στα υψηλά πατώματα με 33 βαθμούς σε 22 αγώνες και θέλει να βρεθεί στα playoffs, ενώ παίζει και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο αναμφίβολα ξεχωρίζει και έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη Super League Interwetten.

Από κοντά και ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς με έναν βαθμό λιγότερο, αλλά και δύο παιχνίδια να υπολείπονται σε σχέση με τους Γιαννιώτες. Οι Αρκάδες θα μπορούσαν να έχουν ακόμα περισσότερο βαθμούς, τα νούμερά τους είναι εξαιρετικά και είναι από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει για τα καλά φέτος. Η δουλειά που γίνεται, αποδίδει στο χορτάρι και αισίως έρχονται και τα αποτελέσματα, με φόντο φυσικά τα playoffs.

Ο ΟΦΗ έχει 29 βαθμούς σε 21 αγώνες. Με τον Νίκο Νιόπλια έχει πάρει ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως οι νίκες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, προσπαθεί να προσφέρει κάθε φορά όμορφο θέαμα, ακόμα και αν δεν έρθει η νίκη. Είναι από τις ομάδες που στοχεύουν ψηλά, λειτουργούν υποδειγματικά και αμιγώς ποδοσφαιρικά σε όλα τα επίπεδα και βγάζει υγεία.

Ο Βόλος έπεται με έναν βαθμό λιγότερο και προέρχεται από το σπουδαίο τρίποντο στο Βικελίδης με τον Άρη. Φέτος, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει δώσει ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια όπως εκείνο το εκπληκτικό 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μια ομάδα που δεν την βοηθάει το ότι παίζει σε ένα αχανές και μονίμως άδειο γήπεδο, το οποίο δεν της δίνει το πλεονέκτημα της γηπεδούχου και όμως είναι πάντα ανταγωνιστική και αφήνει το στίγμα της.

Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου έκανε ένα ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων με σούπερ εμφανίσεις, προσπαθεί να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αλλά τελευταία έκανε μια κοιλιά. Πάντως, οι Αγρινιώτες είναι από τις ομάδες που έχουν ενδιαφέρον ως ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, ενώ μάχονται για να περάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι νίκησαν 2-1 με ανατροπή στον πρώτο προημιτελικό τον Ολυμπιακό.

Τέλος, έχουμε και τη Λαμία με 18 βαθμούς. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έχει τη σταθερότητα που θα ήθελε, όμως και αυτή είναι ένα σύνολο που προσπαθεί να έχει αρχές στο παιχνίδι της. Επίσης, είναι στην 4άδα του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει τον Άρη και περιμένει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον Παναθηναϊκό για να παλέψει για πρόκριση στον τελικό. Βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά ότι δεν μπορεί να κάνει και άλλη ζημιά; Ειδικά οι πράσινοι έχουν "καεί" στο παρελθόν από την ομάδα της Φθιώτιδας στη διοργάνωση.

Ποια είναι κατά την άποψή σας η ομάδα που ξεχωρίζει περισσότερο από τις ομάδες της περιφέρειας; Η μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του SPORT24 για να καταθέσουν την άποψή τους...

TAGS POLLS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ