POLL: Αυτός θα βγει πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ!

Russia goalkeeper Igor Akinfeev fails a block as Uruguay scores their side' second goal during the group A match between Uruguay and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Samara Arena in Samara, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
AP
Μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής του Μουντιάλ το Sport24.gr απευθύνθηκε σε εσάς, ρωτώντας ποιος θα κατακτήσει το "Χρυσό Παπούτσι" της διοργάνωσης. Δείτε τα αποτελέσματα.
Πολλοί παίκτες έχουν ξεχωρίσει ήδη με τα γκολ τους τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ήδη έχουμε κάποιες δυνατές υποψηφιότητες στην λίστα, που έχουν αυξημένες πιθανότητες για την κορυφή. Σε ποιον παίκτη δώσατε την ψήφο σας;
Σύμφωνα με την δική σας γνώμη, πρώτο φαβορί να κατακτήσει το “Χρυσό Παπούτσι” του Μουντιάλ είναι ο Χάρι Κέιν, που ήδη έχει πέντε τέρματα στο ενεργητικό του. Ο Άγγλος επιθετικός έλαβε το 38% των προτιμήσεων, αποδεικνύοντας πως είναι ο πιο “καυτός” επιθετικός αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρομελού Λουκάκου με 30%, ενώ την τριάδα κλείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 29%. Οι δύο τους έχουν από τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό τους.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll: