Πολύτιμο αυτογκόλ για Νάπολι

Η Νάπολι έχασε με 1-2 από την Σιένα στο "Αρτέμιο Φράνκι", αλλά το αυτογκόλ του Πέζολι στο 86' της δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia (videos)
Η Σιένα νίκησε με 2-1 την Νάπολι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Coppa Italia στο “Αρτέμιο Φράνκι”.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ρεζινάλντο στο 42′ και Γκαετάνο Ντ’Αγκοστίνο στο 66′, αλλά ήταν άτυχοι στο τέλος.
Η Νάπολι κατάφερε να μειώσει με το αυτογκόλ του Εμανουέλε Πέζολι στο 86′ και έτσι με αυτό το εκτός έδρας τέρμα να αυξήσει πολύ τις πιθανότητές για πρόκριση.
ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Πέζολι, Κοντίνι, Μπελμόντε, Άνζελο, Γκάτσι, Αντρέα Ρόσι, Ντ’Αγκοστίνο, Ρεζινάλντο (70′ Τζόρτζι), Μανίνι (62′ Μπριέντζα), Μπογκντάνι (51′ Λαρόντο).
ΝΑΠΟΛΙ (3-5-2): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα (57′ Λαβέτσι), Μάτζο, Ντζεμαϊλί (74′ Γκιοκχάν Ινλέρ), Γκαργκάνο, Σούνιγκα, Χάμσικ, Πάντεβ (71′ Εντουάρντο), Καβάνι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 1ων ημιτελικών:
Τετάρτη
Μίλαν – Γιουβέντους 1-2 (62′ Ελ Σααραουΐ / 53′ και 83′ Μαρτίν Κάσερες)
Πέμπτη
Σιένα – Νάπολι 2-1 (42′ Ρεζινάλντο, 66′ Ντ’Αγκοστίνο / 86′ αυτ. Πέζολι)
Σιένα – Νάπολι 2-1
Μίλαν – Γιουβέντους 1-2