ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Ο Μικολένκο ξέσπασε στον Τζιούμπα: "Θα είστε κλειδωμένοι στα μπουντρούμια σας"

Everton's Vitali Mykolenko controls the ball during the English FA Cup third round soccer match between Hull City and Everton at the MKM Stadium in Hull, England, Saturday, Jan. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Everton's Vitali Mykolenko controls the ball during the English FA Cup third round soccer match between Hull City and Everton at the MKM Stadium in Hull, England, Saturday, Jan. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Βίταλι Μικολένκο μέσα από τα social media επιτέθηκε κατά του αρχηγού της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζούμπα και τους υπόλοιπους Ρώσους ποδοσφαιριστές για το γεγονός ότι δεν παίρνουν θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο δρόμος της σιωπής που έχουν επιλέξει αρκετοί Ρώσοι αθλητές για την εισβολή της χώρας τους στην Ουκρανία έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι υπόλοιποι αθλητές τους ζητούν να πάρουν θέση και κάποιοι το κάνουν με ιδιαίτερα αυστηρό τόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βιτάλι Μικολένκο. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Έβερτον επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κάπτεν της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζούμπα και τους υπόλοιπους Ρώσους διεθνείς για το γεγονός ότι δεν καταδικάζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

"Όσο παραμένεις σιωπηλός κ@@@@λη Αρτέμ Τζούμπα παρέα με τους ηλίθιους συμπαίκτες σου στο ποδόσφαιρο, πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα θα πεθαίνουν. Θα είστε κλειδωμένοι στα μπουντρούμια σας για το υπόλοιπο της ζωής σας για να προστατέψετε τις ζωές των παιδιών σας. Και χαίρομαι γι’' αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ