ΑΕΚ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αποκλεισμένη στο Κίεβο η ετοιμόγεννη γυναίκα του Σάκχοφ

Ο Γεβγέν Σάκχοφ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 20 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γεβγέν Σάκχοφ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 20 Δεκεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ώρες αγωνίας περνάει ο μέσος της ΑΕΚ Γεβγέν Σάκχοφ, αφού η γυναίκα του, που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, είναι αποκλεισμένη στο Κίεβο μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει αναγκάσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να πάρουν άρον-άρον το δρόμο της προσφυγιάς για να προστατέψουν τις ζωές τους και την ίδια ώρα, πολλοί περισσότεροι είναι εκείνοι που βρίσκονται σε καθεστώς πολιορκίας.

Μία εξ αυτών είναι και η ετοιμόγεννη γυναίκα του Γεβγέν Σάκχοφ, με το μοναδικό ενθαρρυντικό στην όλη ιστορία να είναι πως ο μέσος της ΑΕΚ συνεχίζει και έχει κανονική επικοινωνία μαζί της.

Το πρόβλημα είναι πως μετά την επίθεση των Ρώσων σε στρατηγικά σημεία στην Ουκρανία, ούτε ο παίκτης μπορεί να μεταβεί στην πατρίδα του ούτε η γυναίκα του να έρθει στην Ελλάδα, που κάτι τέτοιο ήταν ούτως η άλλως αδύνατο από τη στιγμή που εδώ και καιρό δεν μπορεί να μετακινηθεί λόγω της προχωρημένης κατάστασης της εγκυμοσύνης της.

Από την πλευρά του, ο Σάκχοφ προπονείται κανονικά με την Ένωση ενώ έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα που έχει προκύψει, με τους κιτρινόμαυρους να τον διαβεβαιώνουν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί από την πλευρά τους για να τον διευκολύνουν στη διευθέτηση αυτού του σοβαρού προσωπικού του ζητήματος.

TAGS ΑΕΚ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ